Tilläggstjänster för q-system

ANPASSA KÖSYSTEMET EFTER DINA BEHOV

I q-system finns grunden för ett avancerat kösystem med möjlighet att lägga till eller ta bort funktioner efter behov. Här kan du läsa om de tilläggstjänster som finns att välja på just nu. Om du har mer specifika krav finns valet för en premiumtjänst.

Se vad som ingår från start

q-signage

INTEGRERA KÖINFORMATIONEN MED DIN REKLAM

q-system ger er möjlighet att lägga till digital signage för att visa reklam, erbjudanden och/eller nyttig information på displayer i kombination med köinformation. q-signage är en molntjänst och riktar sig mot Smart Tv, mobila enheter, smartphones och surfplattor.

Om du redan har en signagetjänst så kan q-system integreras med denna för nummervisning. Vi samarbetar med alla större aktörer inom digital signage i Sverige.

q-analytics

UTNYTTJA DEN UNIKA INFORMATIONSKÄLLA SOM DITT KÖSYSTEM SKAPAR

q-analytics sparar och sammanställer den värdefulla data som q-system genererar och är den optimala assistenten för ditt arbete inom mängder av utvecklingspunkter. Du får avancerade, skräddarsydda beslutsunderlag integrerat med valfritt kommunikationssystem som crm, slack m.m.

q-analytics hjälper dig att komma från statistik till aktiv handling.

VILL DU VETA HUR Q-ANALYTICS  KAN HJÄLPA DIG I DIN VERKSAMHET?

Skicka gärna dina kontaktuppgifter till vår expertis inom statistik och analys. Skriv in din mail och ev. telefonnummer så hör vi av oss så fort som möjligt för ett förutsättningslöst samtal.

*Obligatoriskt

q-auto

EFFEKTIVISERA HELA KUNDFLÖDET

Genom att kunderna skriver in sitt regnr och väljer tjänst vid ankomst kan rätt personal välja rätt ärende och förbereda innan kunden matas fram.

q-auto är en specifik ärendematchningstjänst för bilbranchen och används hos flertalet bilservicekedjor i Sverige.

Case matching

EFFEKTIVISERA HELA KUNDFLÖDET

Genom att kunderna skriver in sitt ordernr/ärendenr/etc och väljer tjänst vid ankomst kan rätt personal välja rätt ärende och förbereda innan kunden matas fram.

SMS notification

GE DINA KUNDER FRIHET ATT UTRÄTTA ANDRA ÄRENDEN ELLER HANDLA VIDARE MEDAN DE VÄNTAR

Med SMS-avisering får kunden en notis i god tid innan sin tur genom att knappa in sitt mobilnummer på touchskärmen när denne ”ställer sig” i kö.

Pre-booked meeting

EFFEKTIVISERA RECEPTIONSTJÄNSTEN OCH ÖKA SERVICENIVÅN

Låt dina kunder komma i kontakt med rätt person direkt genom att meddela sin ankomst till ett inbokat möte. Personalen aviseras när besökaren är på plats.

HappyCustomer

EN APP FÖR KUNDENKÄTER

Med HappyCustomer App för iPad på App Store kan du på mindre än tre minuter sätta upp en enkät enligt dina önskemål.

  • En till fem frågor.
  • Två till fem smileys.
  • Exportera din statistik via mail som CSV filer och importera dessa lätt in i till exempel Excel.
  • Kan användas helt utan internetuppkoppling (internetuppkoppling krävs för att exportera statistik).

HappyCustomer kan även fås med helt kundanpassat innehåll och utseende samt med utökade möjligheter i frågeställningar och datahantering. Fråga oss så berättar vi mer.