Om oss

FÖRETAGET Q-CHANNEL

q-channel utvecklar, installerar och driftar moderna, molnbaserade kösystem där människor kan bestämma över sin egen tid och göra annat medan de köar.

Tiden är viktig och med q-channels kösystem slösar du inte bort produktiv tid. Med appen q-cloud kan du köa digitalt, där har vi samlat merparten av våra kunders kösystem.

Vår vision är att helt och hållet köa digitalt och vår målsättning är att minimera och på sikt eliminera papperskölappar. Vi är i huvudsak ett mjukvaruföretag som strävar efter att minimera särskild hårdvara för kösystemet. Vi nyttjar i möjligaste mån befintliga produkter hos kunden men levererar naturligtvis de som du behöver för kösystemet. Vi sköter allt från beställning och leverans till installation och driftsättning. Vi moderniserar en föråldrad bransch genom att vidareutveckla kösystemet med nya och effektiva funktioner.

Med q-channels kösystem får du unik information för styrning av resurser och moderna verktyg för statistik och business intelligence. Tillsammans med våra kunder strävar vi ständigt mot utveckling.

q-channel har funnits sedan 2008 med lång erfarenhet av moderna kösystem. Idag är vi en modern virtuell organisation med stabil ekonomi och positiv utveckling.

POLICY FÖR
MILJÖ
FÖRETAG